Nieuws

  • Aarle-Rixtel – De uitwedstrijd tegen Brandevoort eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft was ASV'33 duidelijker sterker, maar in de tweede helft was de thuisploeg de bovenliggende partij.
  • Beek en Donk – DeMooiLaarbeekKrant is op zoek naar een nieuwe bezorger voor een wijk in Beek en Donk. Het gaat om een wijk met o.a. de volgende straten: Industrieterrein de Bemmer, Bosscheweg etc.
  • Lieshout – Het harmonieorkest van St Caecilia gaf afgelopen zaterdagavond een bijzonder concert in Latijns-Amerikaanse sferen. Deze was bijzonder om twee redenen; ze eerden jubilarissen die samen goed zijn voor 495 jaar lidmaatschap (!) en verwelkomden met Simone van der Weerden een bijzondere gast, die speelde op de bandoneon.
  • Beek en Donk – Zelfbewust en in verbinding zijn met de omgeving; dat zijn twee van de pijlers van OBS Het Klokhuis. Dit doen ze door kinderen zich te laten ontwikkelen vanuit hun verschillende talenten, waardoor ze zelfvertrouwen en veerkracht laten groeien. En groeien… dat sluit perfect aan op de visie van Het Klokhuis.
  • Aarle-Rixtel – De benefietavond 'hond + wond = ongezond' vond afgelopen zaterdag plaats bij OJA in Aarle-Rixtel. Marty van den Elsen werd in 2018 ziek door speeksel van zijn trouwe viervoeter en verloor beide benen. Tijdens de avond traden onder meer Tripple Cripple (blues band), Black Wizard/Eruption (black sabath coverband), De rockabilly band Petrolheads en […]

Motor Racing League plugin by Ian Haycox