Nieuws

  • Mariahout – Op zondag 16 januari was het dan eindelijk zover; de carnavalsreceptie van de Jeugd van CV de Heikneuters. Ondanks alle coronamaatregelen wilden ze Jeugdprins Melle, Jeugdprinses Nikki, adjudant Niels hofdame Fenne, Nar Stephan en de Raad van 14 hun receptie niet ontnemen en besloot de Jeugdcommissie voor een Drive-Thru receptie te gaan.
  • Aarle-Rixtel – Na de persconferentie op vrijdag had de wintercommissie van Aan de Wielen permissie om op zondag 16 januari de derde cross van het seizoen te organiseren.
  • Lieshout – Na de aankondiging van de versoepeling kon er meteen weer gevist worden voor de wintertitel bij hengelsportvereniging ‘t Sluisje. Na de zomerstop en winterstop hebben ze tegenwoordig ook met de coronastop te maken.
  • Lieshout – Na een zes-weekse ‘verplichte pauze’ is Badminton Club Lieshout weer van start gegaan. Op woensdag 19 januari werd toch écht de eerste speelavond van 2022 gehouden. Na de landelijke lockdown kunnen de sporters nu eindelijk hun rackets weer voor de dag halen en, voorlopig alleen binnen de vereniging en met de nodige randvoorwaarden, […]
  • Lieshout – Dorpsraad Lieshout heeft haar jaarplannen al gereed voor 2022. Op diverse aandachtsgebieden zien zij volop mogelijkheden om in 2022 échte stappen te zetten. Op het gebied van Leefbaarheid, Verkeersveiligheid, Zorg en Welzijn, Wonen en Voorzieningen zijn er immers volop mogelijkheden om die stappen te zetten. Vooral het aandachtgebied ‘Wonen’ heeft extra aandacht nodig, […]