Nieuws


  • Laarbeek – Uniek Sporten is een online sportcommunity voor mensen met een beperking, welke gedreven wordt door het doel om de vraag en aanbod van gehandicaptensport in kaart te brengen. Mensen met een handicap kunnen via Uniek Sporten geholpen worden om een geschikte sport te vinden in eigen regio.
  • Laarbeek – In Laarbeek had je al een groep mensen die het enorm moeilijk hadden om financieel rond te komen. Die zelfs echt leven in armoede. Met de fors stijgende energiekosten en de duurder wordende boodschappen wordt de groep die het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen almaar groter. Met een nieuw […]
  • Laarbeek – Nog steeds zorgt de oorlog in Oekraïne voor een toestroom van vluchtelingen. De Veiligheidsregio Brabant Zuidoost (VRBZO) coördineert de opvang van ongeveer 2.000 vluchtelingen in de regio. Vanaf 10 oktober vangt de gemeente Laarbeek tien vluchtelingen uit Oekraïne op in de parochiewoning in Mariahout.
  • Beek en Donk – Aquarellisten Rein van Uden en Gerard Hendriks exposeren van 1 tot en met 23 oktober in Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis in Beek en Donk.
  • Lieshout – Op 30 september ontmoeten de senioren uit Lieshout elkaar in Franciscushof bij het gebruikelijke koffie-uurtje op de laatste vrijdag van de maand. Gezellig buurten en keuvelen, elkaar de laatste nieuwtjes vertellen, vaak met een extraatje. Dat is het motto van deze bijeenkomst.

Motor Racing League plugin by Ian Haycox